Publikavimo data: 2024-03-24
Salotos "Švelnumas" su krūtimi
Yra daugybė salotų "Švelnumas" paruošimo variantų, vienas iš egzotiškiausių - su krūtinėlėmis ir ananasais. Harmoningas saldžiųjų ananasų, vištienos krūtinėlės ir sūrio derinys labiausiai patiks moteriškajai šeimos pusei dėl salotoms nebūdingo ryškaus rūgščiai saldaus poskonio. Kad patiekalas ant stalo atrodytų dar estetiškiau, salotas patiekite serviruotėse, papuoštose rubino spalvos granatų grūdeliais.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaušinius išvirkite kietai ir perliekite šaltu vandeniu, kad jie lengviau nusiluptų nuo lukštų. Tada atskirkite trynius nuo baltymų ir juos atskirai sutarkuokite. Nusausinkite ananasų sirupą ir supjaustykite žiedus mažais gabalėliais. Kietąjį sūrį sutarkuokite ant vidutinio storio tarkavimo lentelės.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas į lėkštes. Pirmuoju sluoksniu sudėkite vištienos filė, ją pasūdykite ir papipirinkite, tada išdėliokite ananasus. Kiekvieną sluoksnį aptepkite majonezu. Pabarstykite puse tarkuoto sūrio, išdėliokite trynius, o ant jų - baltymus. Galutinis akcentas - pabarstykite salotas likusiu tarkuotu sūriu.
Kategorijos