Publikavimo data: 2024-06-24
Salotos "Švelnumas" su obuoliais ir krabų lazdelėmis
Ši salotų "Švelnumas" versija išdėstyta sluoksniais. Beveik visi ingredientai yra tarkuoti, todėl salotos yra ypač erdvios. Obuoliai ir marinuoti svogūnai suteikia salotoms švelnaus pikantiškumo. Rinkdamiesi obuolius pirmenybę teikite saldžiarūgščiams. Jei salotoms ruošti naudosite braškinį sūrį, pajusite įdomų kontrastą.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Paruoškite vandens, cukraus, druskos ir acto tirpalą. Užpilkite juo susmulkintus svogūnus ir palikite bent 20 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite produktus. Kiaušinių baltymus, trynius ir sūrį atskirai sutarkuokite ant smulkiagrūdės tarkos. Svogūną sumeskite ant durų ir leiskite skysčiui nutekėti. Obuolį sutarkuokite stambia trintuve. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Salotas išdėliokite sluoksniais: kiaušinio baltymas, sūris, svogūnas, obuoliai, krabų lazdelės, kiaušinio trynys. Po kiekvienu sluoksniu padarykite majonezo tinklelį.
Kategorijos