Salotos "Švelnumas" su obuoliais ir krabų lazdelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Švelnumas" su obuoliais ir krabų lazdelėmis

Ši salotų "Švelnumas" versija išdėstyta sluoksniais. Beveik visi ingredientai yra tarkuoti, todėl salotos yra ypač erdvios. Obuoliai ir marinuoti svogūnai suteikia salotoms švelnaus pikantiškumo. Rinkdamiesi obuolius pirmenybę teikite saldžiarūgščiams. Jei salotoms ruošti naudosite braškinį sūrį, pajusite įdomų kontrastą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su obuoliais ir krabų lazdelėmis Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus. Paruoškite vandens, cukraus, druskos ir acto tirpalą. Užpilkite juo susmulkintus svogūnus ir palikite bent 20 minučių.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su obuoliais ir krabų lazdelėmis Žingsnis 2
Paruoškite produktus. Kiaušinių baltymus, trynius ir sūrį atskirai sutarkuokite ant smulkiagrūdės tarkos. Svogūną sumeskite ant durų ir leiskite skysčiui nutekėti. Obuolį sutarkuokite stambia trintuve. Krabų lazdeles supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Salotos "Švelnumas" su obuoliais ir krabų lazdelėmis Žingsnis 3
Suformuokite salotas. Salotas išdėliokite sluoksniais: kiaušinio baltymas, sūris, svogūnas, obuoliai, krabų lazdelės, kiaušinio trynys. Po kiekvienu sluoksniu padarykite majonezo tinklelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos