Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Švelnumas" su raudona žuvimi
Salotos "Švelnumas" su raudona žuvimi tiesiog tirpsta burnoje. Išbandę šį užkandį svečiai būtinai paprašys recepto. Gaminti tinka bet kokia raudonoji žuvis - sūdyta arba rūkyta lašiša, rausvoji lašiša, kuoja, kuoja, nerka, sidabrinė lašiša, upėtakis ir kt. Galite naudoti žuvies konservus savo sultyse arba aliejuje. Salotos išties gaunasi labai švelnios ir minkštos. Todėl nereikėtų delsti su jų patiekimu. Patiekalo daržovės duos sulčių, o užkandis gali būti rūgštus.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinius. Kiaušinius išvirkite kietai - 10 minučių po virimo. Perkelkite į šaltą vandenį, kad atvėstų. Išimkite lukštus. Baltymus ir trynius atskirai sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas "Švelnumas" su raudona žuvimi. Į gilų dubenį dėkite lašišos sluoksnį su majonezu, ant viršaus - svogūnų su majonezu, tada baltymų ir majonezo. Po to paskirstykite pomidorus, majonezą ir sūrį. Vėl padenkite majonezu. Pabarstykite tarkuotais tryniais.
Kategorijos