Publikavimo data: 2024-09-16
Salotos "Švelnumas" su sluoksniuota vištiena
Plikytas salotas "Švelnumas" su vištienos filė galima paruošti bet kokiu būdu: virti, kepti orkaitėje arba kepti keptuvėje. Vištiena puikiai dera su bet kokiais produktais, todėl ji dažniausiai randama tarp salotų ingredientų. Maitinimui į užkandį dedama keptų grybų su auksiniais svogūnais, tačiau galima imti bet kokių kitų grybų: ūmėdžių, opijatų ar net konservuotų grybų. Salotoms rafinuotumo suteikia džiovintos slyvos ir graikiniai riešutai.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir 10 minučių kepkite pusėje augalinio aliejaus. Susmulkinkite grybus ir svogūnus ir kepkite likusiame aliejuje kitoje keptuvėje 8 minutes.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su majonezu. Smulkiai supjaustykite džiovintas slyvas. Salotų sluoksnius dėliokite pakaitomis su padažu tokia tvarka: vištiena, džiovintos slyvos, grybai su svogūnais, graikiniai riešutai.
Kategorijos