Salotos "Švelnumas" su sluoksniuota vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Salotos "Švelnumas" su sluoksniuota vištiena

Plikytas salotas "Švelnumas" su vištienos filė galima paruošti bet kokiu būdu: virti, kepti orkaitėje arba kepti keptuvėje. Vištiena puikiai dera su bet kokiais produktais, todėl ji dažniausiai randama tarp salotų ingredientų. Maitinimui į užkandį dedama keptų grybų su auksiniais svogūnais, tačiau galima imti bet kokių kitų grybų: ūmėdžių, opijatų ar net konservuotų grybų. Salotoms rafinuotumo suteikia džiovintos slyvos ir graikiniai riešutai.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su sluoksniuota vištiena Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais ir 10 minučių kepkite pusėje augalinio aliejaus. Susmulkinkite grybus ir svogūnus ir kepkite likusiame aliejuje kitoje keptuvėje 8 minutes.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su sluoksniuota vištiena Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su majonezu. Smulkiai supjaustykite džiovintas slyvas. Salotų sluoksnius dėliokite pakaitomis su padažu tokia tvarka: vištiena, džiovintos slyvos, grybai su svogūnais, graikiniai riešutai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos