Publikavimo data: 2024-06-23
Salotos "Švelnumas" su sūriu
Salotas "Švelnumas" galima ruošti be vištienos, bet su sūriu. Sūraus sūrio, obuolių saldumo, aštrios svogūnų natos ir grietinės švelnumo derinys yra labai sėkmingas. Salotoms tinka "Royal Gala", "Fuji", "Pink Lady" veislių obuoliai. Tamsiai raudoni obuoliai paprastai yra šiek tiek kartūs ir salotoms netinka. Jei obuolį liesti labai sunku, vadinasi, jo minkštimas yra kietas ir traškus. Šiek tiek minkštesni obuoliai turi purų minkštimą. Labai minkšti obuoliai tikriausiai yra sudžiūvę arba sušalę.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Vieną trynį palikite papuošimui ir jį smulkiai sutarkuokite. Obuolį sutarkuokite smulkia tarka. Smulkiai supjaustykite svogūną. Taip pat smulkiai sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 2
Suformuokite salotas. Salotas sluoksniais išdėliokite krematoriuje. Pirmasis sluoksnis - kiaušiniai ir majonezas. Kitas sluoksnis - svogūnai ir apibarstyti cukrumi. Tada išdėliokite tarkuotą obuolį ir aptepkite jį grietine. Ant obuolių sluoksnio pabarstykite sūrio ir aptepkite majonezu. Ant salotų viršaus pabarstykite tarkuotą trynį.
Kategorijos