Salotos "Švelnumas" su sūriu, obuoliu ir kiaušiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Salotos "Švelnumas" su sūriu, obuoliu ir kiaušiniu

Salotos "Švelnumas" dėl obuolių ir morkų tampa saldžios, o dėl kiaušinių ir majonezo - minkštos. Salotoms tinka rūgščiai saldžios obuolių veislės - Simirenko, Golden Delicious, Gloucester. Šiuose vaisiuose gausu vitaminų C, geležies, fosforo ir kitų naudingų medžiagų. Jie suteikia jėgų, gerina smegenų ir širdies bei kraujagyslių sistemos veiklą. Kad obuoliai nepatamsėtų gatavame patiekale, 20 minučių pamirkykite juos pasūdytame vandenyje arba apšlakstykite citrinos sultimis.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.36/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos "Švelnumas" su sūriu, obuoliu ir kiaušiniu Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Obuolius sutarkuokite stambiais dantukais, morkas ir sūrį - smulkiais. Kiaušinius supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Salotos "Švelnumas" su sūriu, obuoliu ir kiaušiniu Žingsnis 2
Surinkite patiekalą. Ant salotinės dugno sudėkite svogūnų kubelius, tada - tarkuotus obuolius. Trečias sluoksnis - majonezu išteptos tarkuotos morkos. Toliau - kiaušiniai su majonezu. Pabarstykite sūrio drožlėmis, neaptepdami šio sluoksnio padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos