Publikavimo data: 2025-08-18
Salotos "Vyriškas švelnumas"
Salotos "Vyrų švelnumas" - tai patiekalas, kuris taps šventinio stalo puošmena. Jis išdėstytas sluoksniais, todėl atrodo ypač gražiai. Yra daugybė "Vyriško švelnumo" variacijų. Ypač populiarios yra salotos su vištiena. Šiame recepte paukštis papildomas svogūnais, grybais, kiaušiniais ir sūriu. Gaunasi švelnus, ryškus ir nepaprastai skanus patiekalas. Norėdami paįvairinti salotų skonį, į jas galite įdėti smulkintų graikinių riešutų.
Žingsnis 1
Supjaustykite maistą. Grybus ir filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, svogūną - kubeliais. Sūrį sutarkuokite smulkia tinkline tarka.
Žingsnis 2
Paruoškite svogūnus ir grybus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite į ją aliejaus. Sudėkite svogūnus ir kepkite ant silpnos ugnies. Kai svogūnas suminkštės, suberkite grybus. Kepkite 8-10 minučių. Baigiant kepti įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Sluoksniai išdėstomi tokia tvarka: filė, majonezas, grybai ir svogūnai, sūris, majonezas. Paimkite kiaušinį ir užtepkite jį ant salotų viršaus. Paskirstykite jį šakute. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
Kategorijos