Publikavimo data: 2024-03-29
Salotų "šviežumas"
Klasikinės salotos "Freshness" savo pavadinimą gavo dėl į jų sudėtį įeinančių produktų. Pirmiausia tai baltagūžiai kopūstai ir švieži agurkai. Žmonės kopūstus maistui naudoja nuo senovės. Senovės Egipte, senovės Graikijoje ir Kinijoje jie dažnai buvo patiekiami ant stalo įvairiais pavidalais. Salotos gali būti puikus užkandis ir puikus šventinio stalo priedas. Taip pat salotos "Šviežiena" gali būti naudojamos kaip tarpinis patiekalas laikantis tinkamo mitybos režimo.
Žingsnis 1
Susmulkinkite ryšulėlį krapų ir kubeliais supjaustykite šviežią agurką.
Žingsnis 2
Šviežius baltagūžius kopūstus susmulkinkite ir pasūdykite.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite kietai virtus ir atvėsintus vištienos kiaušinius.
Žingsnis 4
Paimkite salotinę ir sudėkite į ją supjaustytus šviežius kopūstus.
Žingsnis 5
Tada sudėkite susmulkintus kietai virtus vištienos kiaušinius.
Žingsnis 6
Sudėkite kubeliais supjaustytą šviežią agurką.
Žingsnis 7
Ant šviežio agurko užberkite smulkintų krapų.
Žingsnis 8
Salotas pagardinkite pasirinkta grietine arba majonezu.
Žingsnis 9
Pagal skonį į salotas įberkite druskos. Viską sumaišykite. Salotos "Freshness" paruoštos!
Kategorijos