Salotų "šviežumas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Salotų "šviežumas"

Klasikinės salotos "Freshness" savo pavadinimą gavo dėl į jų sudėtį įeinančių produktų. Pirmiausia tai baltagūžiai kopūstai ir švieži agurkai. Žmonės kopūstus maistui naudoja nuo senovės. Senovės Egipte, senovės Graikijoje ir Kinijoje jie dažnai buvo patiekiami ant stalo įvairiais pavidalais. Salotos gali būti puikus užkandis ir puikus šventinio stalo priedas. Taip pat salotos "Šviežiena" gali būti naudojamos kaip tarpinis patiekalas laikantis tinkamo mitybos režimo.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotų "šviežumas" Žingsnis 1
Susmulkinkite ryšulėlį krapų ir kubeliais supjaustykite šviežią agurką.

Žingsnis 2

Salotų "šviežumas" Žingsnis 2
Šviežius baltagūžius kopūstus susmulkinkite ir pasūdykite.

Žingsnis 3

Salotų "šviežumas" Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite kietai virtus ir atvėsintus vištienos kiaušinius.

Žingsnis 4

Salotų "šviežumas" Žingsnis 4
Paimkite salotinę ir sudėkite į ją supjaustytus šviežius kopūstus.

Žingsnis 5

Salotų "šviežumas" Žingsnis 5
Tada sudėkite susmulkintus kietai virtus vištienos kiaušinius.

Žingsnis 6

Salotų "šviežumas" Žingsnis 6
Sudėkite kubeliais supjaustytą šviežią agurką.

Žingsnis 7

Salotų "šviežumas" Žingsnis 7
Ant šviežio agurko užberkite smulkintų krapų.

Žingsnis 8

Salotų "šviežumas" Žingsnis 8
Salotas pagardinkite pasirinkta grietine arba majonezu.

Žingsnis 9

Salotų "šviežumas" Žingsnis 9
Pagal skonį į salotas įberkite druskos. Viską sumaišykite. Salotos "Freshness" paruoštos!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos