Sardinių sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sardinių sriuba

Sardinių sriuba būna skani, aromatinga ir soti. Tai labai ekonomiškas sriubos gaminimo variantas iš konservuotos žuvies ir nedidelio kiekio daržovių. Žuvies sriubai virti galite naudoti ne tik sardines aliejuje, bet ir bet kokius kitus žuvies konservus. Pasirinkimas priklauso nuo jūsų ir jūsų skonio preferencijų. Toks patiekalas jus nudžiugins gaminimo paprastumu ir patiks visai jūsų šeimai. Jums padės sriubos iš žuvies konservų receptas, nereikalaujantis daug laiko.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Sardinių sriuba Žingsnis 1
Nuluptas morkas sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Sardinių sriuba Žingsnis 2
Kubeliais supjaustytas bulves sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį.

Žingsnis 3

Sardinių sriuba Žingsnis 3
Kol bulvės verda, paruoškite mišrainę. Pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir morkas pakepinkite svieste (2-3 min.).

Žingsnis 4

Sardinių sriuba Žingsnis 4
Į puodą sudėkite žuvį, pakepintus svogūnus ir morkas, uždenkite ir virkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Sardinių sriuba Žingsnis 5
Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles, lauro lapą, pipirus. Užvirinkite ir išjunkite. Leiskite sriubai kurį laiką pastovėti po dangčiu. Prieš vakarienę sriubą supilkite į tinkamus dubenėlius ir patiekite. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos