Publikavimo data: 2024-06-15
Sardinių sriuba
Sardinių sriuba būna skani, aromatinga ir soti. Tai labai ekonomiškas sriubos gaminimo variantas iš konservuotos žuvies ir nedidelio kiekio daržovių. Žuvies sriubai virti galite naudoti ne tik sardines aliejuje, bet ir bet kokius kitus žuvies konservus. Pasirinkimas priklauso nuo jūsų ir jūsų skonio preferencijų. Toks patiekalas jus nudžiugins gaminimo paprastumu ir patiks visai jūsų šeimai. Jums padės sriubos iš žuvies konservų receptas, nereikalaujantis daug laiko.
Žingsnis 1
Nuluptas morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Kubeliais supjaustytas bulves sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį.
Žingsnis 3
Kol bulvės verda, paruoškite mišrainę. Pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir morkas pakepinkite svieste (2-3 min.).
Žingsnis 4
Į puodą sudėkite žuvį, pakepintus svogūnus ir morkas, uždenkite ir virkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Sudėkite smulkiai supjaustytas žoleles, lauro lapą, pipirus. Užvirinkite ir išjunkite. Leiskite sriubai kurį laiką pastovėti po dangčiu. Prieš vakarienę sriubą supilkite į tinkamus dubenėlius ir patiekite. Patiekite.
Kategorijos