Šiltos salotos "Strachetti di manzo" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Šiltos salotos "Strachetti di manzo"

"Strachetti di manzo" - tai klasikinės itališkos šiltos jautienos salotos. "Strachetti išvertus iš italų kalbos reiškia "gabalėliai", o manzo - "jautiena". Salotų pavadinimas pasirinktas neatsitiktinai. Viskas dėl to, kad jautiena supjaustoma labai plonais griežinėliais, kurie per kelias minutes apkepami ant didelės ugnies. Jai paruošti geriausia naudoti nugarinę arba kitas švelnias jaučio dalis. Taip pat tradiciškai į salotas dedama pomidorų ir bazilikų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Sojos
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šiltos salotos "Strachetti di manzo" Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite plonais, ne storesniais kaip 2 mm storio griežinėliais. Peilis turi būti labai aštrus. Būtent dėl to, kad mėsa yra plona, jos nereikia ilgai kepti.

Žingsnis 2

Šiltos salotos "Strachetti di manzo" Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę.

Žingsnis 3

Šiltos salotos "Strachetti di manzo" Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite jautieną.

Žingsnis 4

Šiltos salotos "Strachetti di manzo" Žingsnis 4
Ant didelės ugnies 2-3 minutes pakepinkite jautienos gabalėlius.

Žingsnis 5

Šiltos salotos "Strachetti di manzo" Žingsnis 5
Sudėkite vyšninius pomidorus ir supilkite sojų padažą. Kepkite maišydami dar 2 minutes. Padažas turėtų šiek tiek išgaruoti ir padengti jautieną bei pomidorus.

Žingsnis 6

Šiltos salotos "Strachetti di manzo" Žingsnis 6
Nuimkite strachetti nuo ugnies ir sudėkite susmulkintus bazilikus. Pagardinkite patiekalą pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 7

Šiltos salotos "Strachetti di manzo" Žingsnis 7
Paruoštos šiltos salotos "Strachetti di manzo". Skanaukite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos