Publikavimo data: 2024-05-12
Šiltos salotos su rūkyta vištiena ir šonine
Žingsnis 1
Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Pievagrybius supjaustykite stambiais griežinėliais. Stambiai supjaustykite aisbergo salotas. Supjaustykite vidutinio dydžio kvadratėlius žalios rūkytos šoninės. Rūkytą vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Padažui kečupą ir majonezą sumaišykite lygiomis dalimis.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi sudėkite griežinėliais supjaustytus grybus. Kepkite grybus 5-7 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 4
Į lėkštę sudėkite pjaustytas aisbergo salotas ir rūkytą vištieną. Padažas salotoms. Į lėkštę sudėkite likusius ingredientus: šoninę, keptus grybus, griežinėliais pjaustytus pomidorus. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Gero apetito!
Kategorijos