Skani lašišos sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Skani lašišos sriuba

Sriuba yra neįtikėtinai aromatinga. Ji tokia skani, kad suvalgoma per kelias minutes.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Skani lašišos sriuba Žingsnis 1
Morkos ir bulvės nuplaunamos, nulupamos, supjaustomos pusžiedžiais ir kubeliais, svogūnai nulupami ir supjaustomi bet kokiu patogiu būdu.

Žingsnis 2

Skani lašišos sriuba Žingsnis 2
Galvą užpilkite vandeniu, užvirinkite, nupurtykite putas ir virkite apie 25 minutes.

Žingsnis 3

Skani lašišos sriuba Žingsnis 3
Sudėkite svogūnus, morkas ir bulves ir išimkite galvą. Kol daržovės verda, atvėsinkite galvą, išimkite mėsą ir sudėkite ją prie daržovių. Virkite apie 15-20 minučių, pasūdykite ir papipirinkite. Išjunkite, palikite kelioms minutėms pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos