Publikavimo data: 2024-06-09
Skani lašišų sriuba
Labai skanus, lengvas ir, svarbiausia, labai sveikas pirmasis patiekalas, kuris patiks visai jūsų šeimai. Mėta yra žuvis, kuri verdant neišverda, išlieka sultinga ir sultinga.
Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, išvalykite vidurius ir supjaustykite dideliais gabalais. Žuvį, svogūną, lauro lapą ir pipirų grūdelius sudėkite į puodą. Užpilkite vandeniu ir pastatykite ant didelės ugnies. Kai užvirs, kartkartėmis nugriebkite putas. Sūdykite sultinį ir virkite 15 minučių.
Žingsnis 2
Išimkite žuvį, svogūną ir lauro lapą, perkoškite sultinį ir supilkite atgal į puodą. Nulupkite bulves ir palikite jas išvirti. Svogūnus ir morkas supjaustykite gabaliukais ir apie tris minutes pakepinkite ant didelės ugnies.
Žingsnis 3
Nulupkite išvirtos žuvies kaulus ir įpilkite į sultinį su kepsniais ir žuvimi. Užvirkite ir virkite apie 5 minutes. Susmulkinkite žoleles ir česnakus ir įmaišykite į sriubą. Nuimkite puodą nuo ugnies.
Kategorijos