Skani lašišų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Skani lašišų sriuba

Labai skanus, lengvas ir, svarbiausia, labai sveikas pirmasis patiekalas, kuris patiks visai jūsų šeimai. Mėta yra žuvis, kuri verdant neišverda, išlieka sultinga ir sultinga.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
92 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Skani lašišų sriuba Žingsnis 1
Žuvį nuplaukite, išvalykite vidurius ir supjaustykite dideliais gabalais. Žuvį, svogūną, lauro lapą ir pipirų grūdelius sudėkite į puodą. Užpilkite vandeniu ir pastatykite ant didelės ugnies. Kai užvirs, kartkartėmis nugriebkite putas. Sūdykite sultinį ir virkite 15 minučių.

Žingsnis 2

Skani lašišų sriuba Žingsnis 2
Išimkite žuvį, svogūną ir lauro lapą, perkoškite sultinį ir supilkite atgal į puodą. Nulupkite bulves ir palikite jas išvirti. Svogūnus ir morkas supjaustykite gabaliukais ir apie tris minutes pakepinkite ant didelės ugnies.

Žingsnis 3

Skani lašišų sriuba Žingsnis 3
Nulupkite išvirtos žuvies kaulus ir įpilkite į sultinį su kepsniais ir žuvimi. Užvirkite ir virkite apie 5 minutes. Susmulkinkite žoleles ir česnakus ir įmaišykite į sriubą. Nuimkite puodą nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos