Publikavimo data: 2024-06-09
Skani ryžių košė orkaitėje
Ryžių košė yra paprastas ir sotus patiekalas. Ryžiai yra pagrindinis maisto produktas didelei daliai pasaulio gyventojų. Joje yra daug angliavandenių ir nedaug baltyminių medžiagų. Iš ryžių grūdų gaminamos kruopos ir krakmolas. Košė gaunasi nepaprastai kvapni ir neįtikėtinai skani.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį ir išvirkite ryžius. Tada supilkite pieną, druską, cukrų ir manų kruopas.
Žingsnis 2
Tada dubenyje įmuškite kiaušinius. Sudėkite ryžius, vanilę, sviestą, aguonas, sultenes ir džiovintas slyvas. Viską išmaišykite.
Žingsnis 3
Ištepkite formą aliejumi ir supilkite į ją masę. Kepkite orkaitėje 30 minučių 190 °C temperatūroje.
Kategorijos