Skani žirnių tyrės sriuba su šonine pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Skani žirnių tyrės sriuba su šonine

Žirnių tyrės sriuba ir šoninė - puikus derinys, pasižymintis nuostabiu skoniu ir aromatu. Tai gana populiarus patiekalas, daugelis žmonių jį žino nuo vaikystės. Dažniausiai jis patiekiamas vaikų darželiuose ir mokyklose.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Skani žirnių tyrės sriuba su šonine Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite žirnius, užpilkite juos vandeniu ir palikite porai valandų. Tada vandenį nusunkite ir žirnius dar kartą nuplaukite. Į puodą su šaltu vandeniu sudėkite žirnius, nuluptus svogūnus, morkas ir lauro lapą. Virkite žirnius ant mažos ugnies po dangčiu apie 40 minučių. Pabaigoje juos pasūdykite ir pabarstykite pipirais.

Žingsnis 2

Skani žirnių tyrės sriuba su šonine Žingsnis 2
Kai žirniai išvirs, išimkite daržoves iš puodo. Pašildykite pieną ir supilkite jį į žirnių tyrę, išmaišykite. Dėkite žirnių tyrės sriubą ant ugnies, užvirinkite ir įdėkite sviesto. Sausoje keptuvėje pakepinkite šoninę, kol taps traški.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos