Publikavimo data: 2024-09-16
Skanios salotos "Grybų pieva" su marinuotais grybais
Gausios salotos iš marinuotų grybų, virtos vištienos, švelnių daržovių, sultingų agurkų ir sūrio, kurių įspūdingas pateikimas nepaliks abejingo nė vieno svečio. Prieš ruošdami salotas, formą uždenkite maistine plėvele. Išvirtą vištieną geriau atvėsinti sultinyje, kad ji nebūtų sausa. Taip pat nepamirškite iš skysčio išspausti griežinėliais supjaustytų agurkų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Bulves, morkas ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite vištieną, agurkus ir žoleles. Iš agurkų išspauskite skystį.
Žingsnis 2
Pradėkite ruošti salotas. Sudėkite grybus į formą kepurėlėmis žemyn ir pabarstykite juos petražolėmis bei žaliaisiais svogūnais. Išdėliokite bulves, šiek tiek pasūdykite ir aptepkite majonezu. Tada išdėliokite agurkų, morkų sluoksnį, aptepkite majonezu, išdėliokite griežinėliais supjaustytą filė.
Žingsnis 3
Baigti rengimą. Salotas apibarstykite sūriu, užtepkite truputį majonezo, uždenkite formą maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 3-4 valandoms. Tada išimkite indą, nuimkite plėvelę, ant formos uždėkite lėkštę ir atsargiai apverskite salotas ant jos. Išimkite formą.
Kategorijos