Publikavimo data: 2025-08-20
Sluoksniuotos salotos su vištiena
Šiose salotose derinami netikėti ingredientai. Jos paruoštos iš vištienos, morkų, obuolių, kivių, česnakų, majonezo. Jos gaunasi neįprastos, gaivios ir naudingos. Vaisiai suteikia malonios rūgštelės, morkos - saldumo. Visi ingredientai išdėliojami sluoksniais ir aptepami česnakų ir majonezo padažu.
Žingsnis 1
Supjaustykite produktus. Išspauskite česnakus naudodami presą. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagal skonį papipirinkite. Supjaustykite kivius kubeliais. Atskirai sutarkuokite obuolį, morkas, vištienos baltymus stambia tinkline tarka, trynius - smulkia tinkline tarka.
Žingsnis 2
Baigkite ruošti salotas. Česnaką sumaišykite su majonezu. Paimkite didelį indą ir į jo vidurį įdėkite stiklinę. Aplink ją išdėliokite produktus tokia tvarka: vištienos gabalėliai, kiviai, majonezas, smulkinti baltymai, majonezas, tarkuotos morkos, majonezas, tarkuotas obuolys. Salotų viršų ir šonus aptepkite česnakiniu majonezo padažu ir apibarstykite tryniais. Atsargiai išimkite stiklinę iš salotų centro.
Kategorijos