Sluoksniuotos vištienos krūtinėlės salotos su riešutais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Sluoksniuotos vištienos krūtinėlės salotos su riešutais

Salotos užtikrintai užima pirmaujančią vietą Europos virtuvėje ir ši tendencija tęsiasi jau daugelį metų. Šį stebėtinai paprastą ir skanų patiekalą galima pagaminti iš esmės iš bet kokių produktų. Siūlome skanių ir sveikų sluoksniuotos tešlos salotų, pagamintų iš tradicinių Europos virtuvės produktų, receptą.
Gaminimo laikas
115 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
275 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sluoksniuotos vištienos krūtinėlės salotos su riešutais Žingsnis 1
Paruoštą vištienos filė virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (25 minutes). Išimkite iš vandens ir atvėsinkite. Atvėsusią filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, ne didesniais nei 2 cm. Pirmąjį sluoksnį sudėkite į salotinę arba serviravimo stiklines. Padarykite majonezo tinklelį.

Žingsnis 2

Sluoksniuotos vištienos krūtinėlės salotos su riešutais Žingsnis 2
Paruoštus kiaušinius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite kaip antrąjį sluoksnį. Ant sausos keptuvės paskrudinkite graikinius riešutus, susmulkinkite juos ir sudėkite į salotinę kaip trečiąjį sluoksnį. Vėl užtepkite majonezo tinklelius. Pabarstykite stambiai tarkuotu sūriu. Salotas papuoškite vynuogėmis. Padėkite salotas vienai valandai į šaldytuvą, jos turi būti įrūgusios.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos