Žingsnis 1
Paruoštą vištienos filė virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (25 minutes). Išimkite iš vandens ir atvėsinkite. Atvėsusią filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, ne didesniais nei 2 cm. Pirmąjį sluoksnį sudėkite į salotinę arba serviravimo stiklines. Padarykite majonezo tinklelį.
Žingsnis 2
Paruoštus kiaušinius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite kaip antrąjį sluoksnį. Ant sausos keptuvės paskrudinkite graikinius riešutus, susmulkinkite juos ir sudėkite į salotinę kaip trečiąjį sluoksnį. Vėl užtepkite majonezo tinklelius. Pabarstykite stambiai tarkuotu sūriu. Salotas papuoškite vynuogėmis. Padėkite salotas vienai valandai į šaldytuvą, jos turi būti įrūgusios.