Publikavimo data: 2024-06-15
Sluoksniuotos vištienos krūtinėlės salotos su riešutais
Salotos užtikrintai užima pirmaujančią vietą Europos virtuvėje ir ši tendencija tęsiasi jau daugelį metų. Šį stebėtinai paprastą ir skanų patiekalą galima pagaminti iš esmės iš bet kokių produktų. Siūlome skanių ir sveikų sluoksniuotos tešlos salotų, pagamintų iš tradicinių Europos virtuvės produktų, receptą.
Žingsnis 1
Paruoštą vištienos filė virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (25 minutes). Išimkite iš vandens ir atvėsinkite. Atvėsusią filė supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, ne didesniais nei 2 cm. Pirmąjį sluoksnį sudėkite į salotinę arba serviravimo stiklines. Padarykite majonezo tinklelį.
Žingsnis 2
Paruoštus kiaušinius supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir sudėkite kaip antrąjį sluoksnį. Ant sausos keptuvės paskrudinkite graikinius riešutus, susmulkinkite juos ir sudėkite į salotinę kaip trečiąjį sluoksnį. Vėl užtepkite majonezo tinklelius. Pabarstykite stambiai tarkuotu sūriu. Salotas papuoškite vynuogėmis. Padėkite salotas vienai valandai į šaldytuvą, jos turi būti įrūgusios.
Kategorijos