Publikavimo data: 2024-06-09
Sluoksniuotos vištienos salotos su lydytu sūriu
Šiandien sunku įsivaizduoti savo gyvenimą be salotų, tačiau iš tiesų tai gana jaunas patiekalas. Salotų potencialas atsiskleidė tik XIX a., būtent tada kulinarija įgijo išskirtinių ir gražių šedevrų. Atsirado sunkių ir lengvų salotų, mėsos, daržovių, desertinių, su ledais, uogiene, vaisiais ir marmeladu. Taip pat yra daugybė salotų puošimo ir patiekimo variantų.
Žingsnis 1
Marinuokite svogūnus: sumaišykite actą, cukrų ir vandenį ir sudėkite į marinatą. Virtą vištienos filė supjaustykite kubeliais ir sudėkite į lėkštę, ant viršaus užtepkite majonezo.
Žingsnis 2
Tada bulves sutarkuokite smulkia tarka ir aptepkite majonezu. Atskirkite baltymus nuo trynių, trynius sutarkuokite ir ištepkite majonezu, ant viršaus užtarkuokite šaldytą sūrį, paskutinį sluoksnį - baltymus.
Kategorijos