Publikavimo data: 2024-06-11
Smėlio tartaletės su lašiša, varške ir avokadais
Tartaletės - tai puikios lėkštės lengviems užkandžiams. Užpildykite jas švelniu avokadų ir šviežios varškės kremu, ant viršaus uždėkite lengvai sūdytos lašišos rožę su agurkų lapeliais ir šis patiekalas užims svarbiausią vietą ant jūsų šventinio stalo! Neįprastas patiekimas ir organiškas skonių derinys - tai raktas į sėkmę, o šis patiekalas pasižymi abiem šiomis savybėmis.
Žingsnis 1
Avokado minkštimą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į dubenį su varške.
Žingsnis 2
Įpilkite šaukštą citrinos sulčių. Avokadą ir sūrį sutrinkite šakute iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Lašišą supjaustykite ilgomis plonomis juostelėmis. Aštriu peiliu atsargiai pjaukite išilgai skaidulų.
Žingsnis 4
Agurką supjaustykite išilgai plonais griežinėliais - tiek, kiek reikės tartaletėms.
Žingsnis 5
Užpildykite tartaletes avokadų ir varškės kremu.
Žingsnis 6
Ant lašišos griežinėlio uždėkite agurko juostelę ir susukite į ritinėlį. Įdėkite į tartaletę, papuoškite žaliaisiais svogūnais. Procedūrą pakartokite kiekvienai porcijai. Padėkite tartaletes į plokščią lėkštę ir patiekite!
Kategorijos