Publikavimo data: 2024-09-16
Soba su anakardžių riešutais ir kalakutiena
Soba yra labai populiarūs grikių makaronai Japonijoje, kurie patiekiami beveik kiekvienoje įmonėje. Soba tokia populiari, nes turi mažai kalorijų ir yra gerai virškinama. Yra daugybė receptų, soba ruošiama su mėsa, paukštiena arba daržovėmis. Mūsų recepte pateiktas neįprastas, bet labai skanus derinys: soba su kalakutiena ir anakardžių riešutais. Švelnus derinys su riešutų poskoniu negali likti neįvertintas, būtinai pabandykite šį patiekalą pasigaminti namuose.
Žingsnis 1
Riešutus smulkiai sukapokite ir šiek tiek paskrudinkite.
Žingsnis 2
Į sojų padažą įpilkite aliejaus, česnako ir šiek tiek pipirų. Viską gerai išmaišykite
Žingsnis 3
Supjaustykite kalakutieną mažais gabalėliais. Pastatykite keptuvę ant ugnies ir supilkite paruoštą padažą, tada sudėkite mėsą. Troškinkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 4
Išvirkite makaronus ir suberkite juos į padažą. Gerai išmaišykite. Sudėkite smulkiai supjaustytas paprikas.
Žingsnis 5
Virkite, kol bus paruoštas.
Kategorijos