Sodri eršketų ir upėtakių sriuba su soromis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sodri eršketų ir upėtakių sriuba su soromis

Šiame recepte naudojama žuvis gali būti laikoma delikatesu, tačiau ji garsėja ne tik savo skoniu, bet ir gausiu B grupės vitaminų, vitaminų A, E, PP ir D kiekiu. Be to, ji turi daug naudingų makro- ir mikroelementų, būtinų tinkamam organizmo funkcionavimui.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Sodri eršketų ir upėtakių sriuba su soromis Žingsnis 1
Suvyniokite uodegas, galvas ir žuvies gabalėlius į marlę. Prie žuvies pridėkite du sveikus svogūnus. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Po to visus produktus išimkite iš marlės.

Žingsnis 2

Sodri eršketų ir upėtakių sriuba su soromis Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite supjaustytus svogūnus, morkas ir bulves. Pasūdykite ir 10 minučių virkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Sodri eršketų ir upėtakių sriuba su soromis Žingsnis 3
Tada suberkite soras ir virkite dar 20 minučių. Sudėkite prieskonius, lauro lapą ir palikite ant silpnos ugnies dar 5 minutes. Prieš patiekdami sriubą, leiskite jai 10 minučių pritraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos