Publikavimo data: 2024-06-09
Sodri eršketų ir upėtakių sriuba su soromis
Šiame recepte naudojama žuvis gali būti laikoma delikatesu, tačiau ji garsėja ne tik savo skoniu, bet ir gausiu B grupės vitaminų, vitaminų A, E, PP ir D kiekiu. Be to, ji turi daug naudingų makro- ir mikroelementų, būtinų tinkamam organizmo funkcionavimui.
Žingsnis 1
Suvyniokite uodegas, galvas ir žuvies gabalėlius į marlę. Prie žuvies pridėkite du sveikus svogūnus. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Po to visus produktus išimkite iš marlės.
Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite supjaustytus svogūnus, morkas ir bulves. Pasūdykite ir 10 minučių virkite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 3
Tada suberkite soras ir virkite dar 20 minučių. Sudėkite prieskonius, lauro lapą ir palikite ant silpnos ugnies dar 5 minutes. Prieš patiekdami sriubą, leiskite jai 10 minučių pritraukti.
Kategorijos