Sotūs blyneliai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sotūs blyneliai su sūriu

"Draniki" - skanus ir sotus patiekalas iš Baltarusijos, kurį sudaro vos keli paprasti ingredientai: bulvės, miltai, svogūnai, kiaušiniai ir druska. Šio patiekalo sėkmės paslaptis - jo paprastumas ir sūrumas, tai puikūs pusryčiai ir puikus užkandis, o jei į receptą įdėsite sūrio, patiekalas pereis į visai kitą lygį ir įgaus visiškai kitokį unikalų skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Sotūs blyneliai su sūriu Žingsnis 1
Bulves stambiai sutarkuokite ir išspauskite. Sūrį taip pat sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite bulves, sūrį, miltus ir kiaušinius dubenyje. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sotūs blyneliai su sūriu Žingsnis 2
Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 1,5-2 minutes iš kiekvienos pusės. Išimkite blynus iš keptuvės ir dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, islandija, pusryčiai, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, bulvių patiekalai, draniki, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, draniki su sūriu, vakarienė su bulvėmis, pusryčiai su sūriu, draniki su kiaušiniu

Kategorijos