Publikavimo data: 2024-05-26
Sotūs blyneliai su sūriu
"Draniki" - skanus ir sotus patiekalas iš Baltarusijos, kurį sudaro vos keli paprasti ingredientai: bulvės, miltai, svogūnai, kiaušiniai ir druska. Šio patiekalo sėkmės paslaptis - jo paprastumas ir sūrumas, tai puikūs pusryčiai ir puikus užkandis, o jei į receptą įdėsite sūrio, patiekalas pereis į visai kitą lygį ir įgaus visiškai kitokį unikalų skonį.
Žingsnis 1
Bulves stambiai sutarkuokite ir išspauskite. Sūrį taip pat sutarkuokite stambia tarka. Sumaišykite bulves, sūrį, miltus ir kiaušinius dubenyje. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje su aliejumi po 1,5-2 minutes iš kiekvienos pusės. Išimkite blynus iš keptuvės ir dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Kategorijos