Sriuba su avinžirniais ir lęšiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Sriuba su avinžirniais ir lęšiais

Sriuba su avinžirniais ir lęšiais stebina sodriu skoniu. Nors pagal receptą sriuba gaminama iš ankštinių daržovių, atrodo, kad sultinys yra mėsos. Sriuba su avinžirniais yra augalinių baltymų ir naudingų vitaminų šaltinis. Patiekalas ypač rekomenduojamas tiems, kurie laikosi dietos arba nevalgo gyvūninės kilmės produktų. Sriubai ruošti naudojami konservuoti avinžirniai, todėl gerokai sutrumpėja virimo laikas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
80 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Sriuba su avinžirniais ir lęšiais Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Kepkite svogūną augaliniame aliejuje, kol suminkštės. Supilkite prieskonius - kmynus ir papriką. Sudėkite morkas ir česnakus ir kepkite 2-3 minutes.

Žingsnis 2

Sriuba su avinžirniais ir lęšiais Žingsnis 2
Sudėkite ingredientus ir išvirkite sriubą. Supilkite vandenį į puodą, pastatykite ant ugnies, sudėkite kepsnius, lęšius, druską, pipirus, lauro lapą ir čiobrelius. Užvirinkite vandenį, virkite 10 minučių ant vidutinės ugnies. Į puodą suberkite avinžirnius ir pomidorus, pavirkite 10 minučių.

Žingsnis 3

Sriuba su avinžirniais ir lęšiais Žingsnis 3
Sriubą sutrinkite trintuvu ir sudėkite žaliuosius žirnelius. Paimkite 2 puodelius sriubos ir sutrinkite ją trintuvu. Grįžkite tyrę į puodą, sudėkite žaliuosius žirnelius. Sriubą virkite 3-4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos