Sriuba su ešeriais ir rausvąja lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sriuba su ešeriais ir rausvąja lašiša

"Ukha" yra tradicinis rusiškas patiekalas. Rusijoje uha buvo vadinama sultiniu. Pagal vieną iš versijų žodis "uha" kilo iš indoeuropiečių šaknies, reiškiančios sultinį. Ilgainiui žodis uha buvo fiksuotas būtent žuvies sultiniui. Jis buvo ruošiamas ir iš vienos žuvies, ir iš kelių rūšių žuvų. Uha paprastai patiekiama su pyragėliais, žaliaisiais svogūnais, virtais kiaušiniais ir ryžiais. Uha su žuvies kulebyka buvo patiekiama per šventes.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
91 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sriuba su ešeriais ir rausvąja lašiša Žingsnis 1
Nulupkite ir supjaustykite daržoves ir virkite jas 15 minučių.

Žingsnis 2

Sriuba su ešeriais ir rausvąja lašiša Žingsnis 2
Žuvį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, pašalinkite stambius kaulus.

Žingsnis 3

Sriuba su ešeriais ir rausvąja lašiša Žingsnis 3
Žuvį kartu su daržovėmis siųskite į puodą. Įdėkite lauro lapų, pipirų, druskos pagal skonį. Virkite dar 15 minučių.

Žingsnis 4

Sriuba su ešeriais ir rausvąja lašiša Žingsnis 4
Likus kelioms minutėms iki sriubos paruošimo, sumaišykite sriubą su smulkiai supjaustytais šviežiais žalumynais. Išjunkite sriubą ir uždenkite dangčiu. Leiskite sriubai pailsėti 20 minučių. Gero apetito.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos