Sriuba su konservuotais šprotais pomidoruose ir ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sriuba su konservuotais šprotais pomidoruose ir ryžiais

Jei norite žuvies sriubos ir nenorite valyti bei pjaustyti žuvies, jums padės žuvies konservai. Tai biudžetinė sriubos versija, kuri paįvairins jūsų įprastą meniu. Sriuba su šprotais pomidorų padaže gaunasi labai kvapni ir soti, o ją paruošti greitai ir lengvai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
46 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Sriuba su konservuotais šprotais pomidoruose ir ryžiais Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį ir įberkite druskos. Tada suberkite ryžius, virkite 5 minutes ant vidutinės ugnies, tada sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves.

Žingsnis 2

Sriuba su konservuotais šprotais pomidoruose ir ryžiais Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas. Į sriubą sudėkite morkas ir svogūnus, po 5 minučių į puodą supilkite žuvies konservus. Tada įberkite maltų juodųjų pipirų ir lauro lapą, po poros minučių nukelkite nuo ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos