Publikavimo data: 2024-06-08
Sriuba su konservuotais šprotais pomidoruose ir ryžiais
Jei norite žuvies sriubos ir nenorite valyti bei pjaustyti žuvies, jums padės žuvies konservai. Tai biudžetinė sriubos versija, kuri paįvairins jūsų įprastą meniu. Sriuba su šprotais pomidorų padaže gaunasi labai kvapni ir soti, o ją paruošti greitai ir lengvai.
Žingsnis 1
Užvirinkite vandenį ir įberkite druskos. Tada suberkite ryžius, virkite 5 minutes ant vidutinės ugnies, tada sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 2
Augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus ir morkas. Į sriubą sudėkite morkas ir svogūnus, po 5 minučių į puodą supilkite žuvies konservus. Tada įberkite maltų juodųjų pipirų ir lauro lapą, po poros minučių nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos