Publikavimo data: 2024-06-22
Sriuba su rūgštynėmis ir kiaušiniais ant jautienos sultinio
Sriuba yra neįprastai rūgšti, labai skani, ją mėgsta visa šeima.
Žingsnis 1
Jautieną su kaulais užpilkite vandeniu, užvirinkite, nugriebkite putas ir virkite ant silpnos ugnies 2 valandas. Tada išimkite jautieną iš sriubos, palikdami tik sultinį.
Žingsnis 2
Į sultinį sudėkite šiaudeliais supjaustytas bulves ir stambiai sutarkuotas morkas. Virkite 15 minučių.
Žingsnis 3
Tuo tarpu išvirkite 3 kiaušinius, kol suminkštės, atvėsinkite, stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 4
Susmulkinkite krakmolą (turiu šaldytą), suberkite į sultinį, kai užvirs, iš karto nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos