Publikavimo data: 2024-03-26
Suktinukas su krevetėmis, agurkais ir kreminiu sūriu
Tradiciniai japoniški suktinukai tapo gerai pažįstamu patiekalu rusų mityboje. Suktinukai dažnai užsakomi kavinėse ir restoranuose arba pristatomi. Tačiau mėgstamą patiekalą galima pasigaminti ir namuose, tereikia šiek tiek laiko ir kantrybės. Paruoškite suktinukus su krevetėmis, agurkais ir grietinėlės sūriu namuose ir pasinerkite į Rytų atmosferą.
Žingsnis 1
Ryžius tris ar keturis kartus nuplaukite po vandeniu. Tada virkite, kol suminkštės, vadovaudamiesi ant pakuotės pateiktais nurodymais.
Žingsnis 2
Krevetes 2-3 minutes virkite verdančiame vandenyje, jos turi tapti rausvos spalvos. Atvėsinkite ir nulupkite kiautus.
Žingsnis 3
Supjaustykite agurką juostelėmis.
Žingsnis 4
Patogiai padėkite kilimėlį. Ant kilimėlio padėkite norį trumpiausiu kraštu arčiausiai savęs. Iš apačios, 10 cm atstumu nuo apatinio krašto, ant kilimėlio dėkite ryžius, šiek tiek prispausdami pirštais.
Žingsnis 5
Palei trumpąjį kraštą pakaitomis sluoksniuokite krevetes, kreminį sūrį ir agurkus.
Žingsnis 6
Suvyniokite ritinėlį, ryžiai turi susijungti su įdaru.
Žingsnis 7
Pabaigoje sudrėkinkite norio lapo kraštą ir baigkite sukti ritinėlį. Pašalinę šiurkščius kraštus, supjaustykite gabalėliais.
Kategorijos