Publikavimo data: 2024-03-26
Suktinukas su krevetėmis, avokadais ir kreminiu sūriu
Suktinukai - tai japoniškas patiekalas, kuris labai mėgstamas Rusijoje. Recepte esančios krevetės naudingos širdies ir kraujagyslių sistemai, o avokadas turi sveikatą gerinantį poveikį visam organizmui. Vieno patiekalo metu pasotinsite organizmą skaidulomis, visais reikalingais mikroelementais, organinėmis rūgštimis ir vitaminais.
Žingsnis 1
Ryžius užpilkite vandeniu ir nuplaukite. Kartokite, kol vanduo taps skaidrus. Virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Krevetes sudėkite į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 2-3 minutes. Atvėsinkite ir išimkite kiautus.
Žingsnis 3
Atsargiai nulupkite avokado vaisius ir supjaustykite nedideliais strypeliais.
Žingsnis 4
Išklokite kilimėlį ir ant jo trumpąja puse į save padėkite nori lakštą. Išdėliokite ryžius 10 cm nuo apatinio krašto. Švelniai prispauskite pirštais.
Žingsnis 5
Išilgai trumpojo krašto išdėliokite įdarą. Pirmiausia avokadą, tada kreminį sūrį. Ant sūrio sudėkite krevetes.
Žingsnis 6
Susukite ritinėlį taip, kad jis susisuktų į tvirtą ritinėlį.
Žingsnis 7
Sudrėkinkite likusį nori kraštą vandeniu ir susukite ritinėlį iki galo. Nupjaukite perteklių. Drėgnu peiliu supjaustykite ritinėlį nedidelėmis dalimis.
Kategorijos