Sultinga rausva lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sultinga rausva lašiša

Tai mano mėgstamiausias keptos rausvosios lašišos receptas. Žuvis gaunasi minkšta ir aromatinga, neįmanoma atsiplėšti! Paslaptis slypi pikantiškame marinate.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
203 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga rausva lašiša Žingsnis 1
Paruoškite supjaustytą rausvosios lašišos skerdeną, žuvies prieskonius, citrinos sultis, dvi česnako skilteles ir porą šaukštų augalinio aliejaus.

Žingsnis 2

Sultinga rausva lašiša Žingsnis 2
Marinatui sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus, 1 valgomąjį šaukštą citrinos sulčių, 1 valgomąjį šaukštą žuvies prieskonių ir dvi skilteles česnako. Supjaustykite žuvį kepsniais, pamerkite juos į marinatą ir padėkite 20-25 min. į šaltą vietą.

Žingsnis 3

Sultinga rausva lašiša Žingsnis 3
Marinuotą žuvį pamerkite į miltus.

Žingsnis 4

Sultinga rausva lašiša Žingsnis 4
Sudėkite žuvį į įkaitintą keptuvę ir kepkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos