Publikavimo data: 2025-08-17
Sultinga rausva lašiša
Tai mano mėgstamiausias keptos rausvosios lašišos receptas. Žuvis gaunasi minkšta ir aromatinga, neįmanoma atsiplėšti! Paslaptis slypi pikantiškame marinate.
Žingsnis 1
Paruoškite supjaustytą rausvosios lašišos skerdeną, žuvies prieskonius, citrinos sultis, dvi česnako skilteles ir porą šaukštų augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Marinatui sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus augalinio aliejaus, 1 valgomąjį šaukštą citrinos sulčių, 1 valgomąjį šaukštą žuvies prieskonių ir dvi skilteles česnako. Supjaustykite žuvį kepsniais, pamerkite juos į marinatą ir padėkite 20-25 min. į šaltą vietą.
Žingsnis 3
Marinuotą žuvį pamerkite į miltus.
Žingsnis 4
Sudėkite žuvį į įkaitintą keptuvę ir kepkite ant silpnos ugnies 10-15 minučių.
Kategorijos