Sultingas lašišos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sultingas lašišos kepsnys

Lašiša ne veltui laikoma delikatesu - jos mėsoje ne tik gausu baltymų, omega 3 ir omega 6, nepakeičiamų aminorūgščių, vitaminų A, E, B ir D. Jau nuo senų laikų ši žuvis buvo patiekiama Škotijos vienuoliams, o Japonijoje jos raudona mėsa tokia vertinga, kad jos dedama į kūdikių maistą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultingas lašišos kepsnys Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite šiuos ingredientus: alyvuogių aliejų, sojų padažą, citrinos sultis, garstyčias ir grietinėlę. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sultingas lašišos kepsnys Žingsnis 2
Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu, išdėliokite kepsnius ir užpilkite juos padažu. Pabarstykite formą sezamo sėklomis ir pašaukite į orkaitę 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos