Publikavimo data: 2024-06-09
Sultingas lašišos kepsnys
Lašiša ne veltui laikoma delikatesu - jos mėsoje ne tik gausu baltymų, omega 3 ir omega 6, nepakeičiamų aminorūgščių, vitaminų A, E, B ir D. Jau nuo senų laikų ši žuvis buvo patiekiama Škotijos vienuoliams, o Japonijoje jos raudona mėsa tokia vertinga, kad jos dedama į kūdikių maistą.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite šiuos ingredientus: alyvuogių aliejų, sojų padažą, citrinos sultis, garstyčias ir grietinėlę. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu, išdėliokite kepsnius ir užpilkite juos padažu. Pabarstykite formą sezamo sėklomis ir pašaukite į orkaitę 30-40 minučių.
Kategorijos