Sultingas lašišos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sultingas lašišos kepsnys

Lašiša ne veltui laikoma delikatesu - jos mėsoje ne tik gausu baltymų, omega 3 ir omega 6, nepakeičiamų aminorūgščių, vitaminų A, E, B ir D. Jau nuo senų laikų ši žuvis buvo patiekiama Škotijos vienuoliams, o Japonijoje jos raudona mėsa tokia vertinga, kad jos dedama į kūdikių maistą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
207 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Sultingas lašišos kepsnys Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite šiuos ingredientus: alyvuogių aliejų, sojų padažą, citrinos sultis, garstyčias ir grietinėlę. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Sultingas lašišos kepsnys Žingsnis 2
Kepimo indą išklokite kepimo pergamentu, išdėliokite kepsnius ir užpilkite juos padažu. Pabarstykite formą sezamo sėklomis ir pašaukite į orkaitę 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kepti maisto produktai, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas česnakų, kepsniai, žuvies kepsniai, receptų knyga, lašišos kepsniai, raudonos žuvies kepsniai

Kategorijos