Publikavimo data: 2025-08-18
Sultingas upėtakis su česnakais, citrinų sultimis ir petražolėmis
Norint paruošti gurmanišką patiekalą, virtuvėje nereikia praleisti daug laiko. Pavyzdžiui, šiam patiekalui paruošti užtruksite tik 10 minučių, tačiau upėtakių kepsniai bus sultingi, spalvingi, švelnios tekstūros. Be to, upėtakis ant stalo turi daug naudos sveikatai. Tokį patiekalą galima įtraukti į tam tikrų dietų valgymo planus ir žmonėms, kurie siekia palaikyti savo fizinę formą.
Žingsnis 1
Iš abiejų pusių kepsnius pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Paruoškite padažą sumaišydami smulkintas petražoles, citrinos sultis, alyvuogių aliejų ir smulkintą česnaką.
Žingsnis 2
Gautu mišiniu aptepkite kiekvieną kepsnį. Dėkite žuvį į įkaitintą iki 200 °C temperatūros orkaitę 15-20 minučių.
Kategorijos