Sultingas upėtakis su česnakais, citrinų sultimis ir petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sultingas upėtakis su česnakais, citrinų sultimis ir petražolėmis

Norint paruošti gurmanišką patiekalą, virtuvėje nereikia praleisti daug laiko. Pavyzdžiui, šiam patiekalui paruošti užtruksite tik 10 minučių, tačiau upėtakių kepsniai bus sultingi, spalvingi, švelnios tekstūros. Be to, upėtakis ant stalo turi daug naudos sveikatai. Tokį patiekalą galima įtraukti į tam tikrų dietų valgymo planus ir žmonėms, kurie siekia palaikyti savo fizinę formą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
214 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Sultingas upėtakis su česnakais, citrinų sultimis ir petražolėmis Žingsnis 1
Iš abiejų pusių kepsnius pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Paruoškite padažą sumaišydami smulkintas petražoles, citrinos sultis, alyvuogių aliejų ir smulkintą česnaką.

Žingsnis 2

Sultingas upėtakis su česnakais, citrinų sultimis ir petražolėmis Žingsnis 2
Gautu mišiniu aptepkite kiekvieną kepsnį. Dėkite žuvį į įkaitintą iki 200 °C temperatūros orkaitę 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos