Suomiška kreminė sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Suomiška kreminė sriuba

Jei parduotuvėje pamatysite raudonos žuvies sriubos rinkinį, nedvejodami jį pasiimkite, nes namuose iš jo galėsite pasigaminti švelnią kreminę sriubą. Ją galite pasigaminti tirštesnę, pridėję ryžių ir daugiau daržovių, arba pasigaminti labai lengvą sultinį. Visų ingredientų rasite bet kurioje virtuvėje. Pradžiuginkite save ir savo artimuosius neįprasta vakariene!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
55 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 1
Žuvį užpilkite šaltu vandeniu, įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 2

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 2
Kai vanduo užvirs, virkite sultinį dar 25 minutes. Nuo vandens paviršiaus nugriebkite putas, kai jos pasirodo.

Žingsnis 3

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 3
Kol sultinys verda, nulupkite ir sutarkuokite morkas.

Žingsnis 4

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 4
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną.

Žingsnis 5

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir sudėkite į ją griežinėliais supjaustytus svogūnus.

Žingsnis 6

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 6
Kepkite svogūnus, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 7

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 7
Į svogūnus sudėkite morkas ir kepkite dar kelias minutes.

Žingsnis 8

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 8
Bulves nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 9

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 9
Kai sultinys užvirs, žuvį sudėkite į atskirą dubenį, kad atvėstų.

Žingsnis 10

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 10
Sultinį perkoškite ir įpilkite į jį vandens, kol jo kiekis pasieks 1 litrą. Grįžkite sultinį ant ugnies.

Žingsnis 11

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 11
Kai sultinys užvirs, sudėkite bulves.

Žingsnis 12

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 12
Kai bulvės beveik visiškai išvirs, sudėkite pakepintus svogūnus ir morkas ir palikite kelias minutes troškintis.

Žingsnis 13

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 13
Jei žuvis jau atvėsusi, atsargiai ją išardykite. Žiūrėkite, kad į sriubą nepatektų smulkių kaulų.

Žingsnis 14

Suomiška kreminė sriuba Žingsnis 14
Į sriubą sudėkite žuvies mėsą ir išjunkite ugnį. Prieš patiekdami sriubą, leiskite jai šiek tiek pritraukti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos