Suomiška sriuba. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Suomiška sriuba.

Skani kreminė sriuba su žuvimi.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
109 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Suomiška sriuba. Žingsnis 1
Pradėkite virti sultinį. Į verdantį vandenį sudėkite žuvies uodegą ir svogūną.

Žingsnis 2

Suomiška sriuba. Žingsnis 2
Žuvies mėsą ir bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 3

Suomiška sriuba. Žingsnis 3
Į sultinį sudėkite bulves ir žuvį.

Žingsnis 4

Suomiška sriuba. Žingsnis 4
Į įkaitintą keptuvę supilkite alyvuogių aliejų ir sudėkite sviestą.

Žingsnis 5

Suomiška sriuba. Žingsnis 5
Apkepkite svogūnus morkas.

Žingsnis 6

Suomiška sriuba. Žingsnis 6
Tada viską sudėkite į sultinį ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 7

Suomiška sriuba. Žingsnis 7
Supilkite grietinėlę, įdėkite lauro lapą, druskos pagal skonį ir virkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, žuvies sriubos, sriubos, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos