Publikavimo data: 2024-09-17
Suomiška sriuba "Po-Sovetski"
Suomiškos žuvies sriubos receptas, kuriuo šiandien su jumis pasidalinsiu, yra mano pačios. Pagal šį receptą suomiška sriuba yra skani, apetitiška ir soti. Tokia sriuba yra viena mėgstamiausių mūsų šeimos sriubų.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite maždaug pusantro litro vandens ir pastatykite ant kaitlentės. Bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Sudėkite bulves į vandenį. Pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir siųskite juos į puodą su bulvėmis.
Žingsnis 4
Kol bulvės ir svogūnai verda, sutarkuokite morkas ir pakepinkite jas truputį augaliniame aliejuje.
Žingsnis 5
Paruoškite žuvį: nuimkite odą ir kruopščiai nuplaukite šaltame vandenyje.
Žingsnis 6
Žuvį sudėkite į puodą, įdėkite lauro lapą ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 7
Tada į sriubos puodą įdėkite morkų kepsnį.
Žingsnis 8
Įdėkite nedidelį gabalėlį sviesto. Virkite apie 10 minučių, tada į sriubą supilkite grietinėlę ir įberkite krapų.
Žingsnis 9
Užvirinkite. Skani suomiška sovietinio stiliaus sriuba paruošta. Gero apetito!
Kategorijos