Publikavimo data: 2024-02-04
Sūrio koldūnai receptas
Jei klasikiniai blynai yra tik skanūs pietūs, tai blynai su sūriu ir česnaku yra skanūs pietūs aikštėje! Pirma, išorėje jie bus traškūs, o viduje - minkšti, antra, klasikiniame recepte nenaudojamas česnakas patiekalui suteikia neįtikėtinai patrauklų kvapą ir ryškų skonį.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite daržoves. Smulkiai sutarkuokite sūrį ir česnaką.
Žingsnis 2
Bulves ir svogūną sutarkuokite smulkia tarka. Sutarkuotas bulves išspauskite ir sumaišykite su svogūnais, kiaušiniais, sūriu ir česnaku. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite. kad tarkuotos bulvės nepatamsėtų, įpilkite šiek tiek citrinos sulčių.
Žingsnis 3
Ant keptuvės su gerai įkaitintu augaliniu aliejumi šaukštu paskleiskite bulvių mišinį, iš kurio suformuokite bulvytes. Kepkite jas ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Paruoštus blynus patiekite karštus.
Kategorijos