Publikavimo data: 2024-06-22
Sūrio sriubos tyrė
Sriuba būna labai švelni, lengvo kreminio skonio. Ji paruošiama paprastai ir greitai. Labai skani, patiks vaikams. Geriausia šią sriubą valgyti iš karto, kad nereikėtų jos pakartotinai šildyti.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite bulves ir morkas. Nulupkite svogūną nuo lukšto.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Žingsnis 3
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite stambiai supjaustytas morkas ir bulves, įberkite druskos ir virkite, kol suminkštės. Tada sudėkite lydytą sūrį, supjaustykite jį gabalėliais.
Žingsnis 4
Kai sūris ištirps, išjunkite ugnį, sudėkite svogūnus ir viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
Kategorijos