Sūrio sriubos tyrė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sūrio sriubos tyrė

Sriuba būna labai švelni, lengvo kreminio skonio. Ji paruošiama paprastai ir greitai. Labai skani, patiks vaikams. Geriausia šią sriubą valgyti iš karto, kad nereikėtų jos pakartotinai šildyti.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
36 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Nuplaukite ir nulupkite bulves ir morkas. Nulupkite svogūną nuo lukšto.

Žingsnis 2

Sūrio sriubos tyrė Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite jį keptuvėje su trupučiu aliejaus.

Žingsnis 3

Sūrio sriubos tyrė Žingsnis 3
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite stambiai supjaustytas morkas ir bulves, įberkite druskos ir virkite, kol suminkštės. Tada sudėkite lydytą sūrį, supjaustykite jį gabalėliais.

Žingsnis 4

Kai sūris ištirps, išjunkite ugnį, sudėkite svogūnus ir viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos su grybais, sriubos, tyrės sriubos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos, vakarienė su bulvėmis, kreminės sriubos su grybais, tyrės sriubos su grybais, kreminės sriubos su bulvėmis, kreminės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis, tyrės sriubos su bulvėmis

Kategorijos