Publikavimo data: 2024-04-17
Sūrio troškinys
Senovėje prieš pagrindinį patiekalą buvo įprasta valgyti žuvienę - daržovių sultinį. Šiais laikais žuvienė - tai ne tik daržovių, bet ir mėsos, vištienos ir žuvies sriubos. Sūrio troškinys yra viena iš moderniausių troškinių rūšių. Ji verdama iš vištienos sultinio, pridedant lydyto sūrio. Sriuba gaunama kreminė ir švelnaus skonio. Receptas paprastas, laikykitės kiekvieno žingsnio ir jums pavyks.
Žingsnis 1
Į sultinį supilkite visą sultinį ir išvirkite troškinį. Bulves virkite 10 minučių. Tada sudėkite likusius produktus: svogūnus, morkas, griežinėliais supjaustytą filė. Druska ir pipirai. Virkite dar 10 minučių. Sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite troškinį, kad visas sūris ištirptų sultinyje.
Kategorijos