Sūrio troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Sūrio troškinys

Senovėje prieš pagrindinį patiekalą buvo įprasta valgyti žuvienę - daržovių sultinį. Šiais laikais žuvienė - tai ne tik daržovių, bet ir mėsos, vištienos ir žuvies sriubos. Sūrio troškinys yra viena iš moderniausių troškinių rūšių. Ji verdama iš vištienos sultinio, pridedant lydyto sūrio. Sriuba gaunama kreminė ir švelnaus skonio. Receptas paprastas, laikykitės kiekvieno žingsnio ir jums pavyks.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.69/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio troškinys Žingsnis 1
Į sultinį supilkite visą sultinį ir išvirkite troškinį. Bulves virkite 10 minučių. Tada sudėkite likusius produktus: svogūnus, morkas, griežinėliais supjaustytą filė. Druska ir pipirai. Virkite dar 10 minučių. Sudėkite lydytą sūrį ir gerai išmaišykite troškinį, kad visas sūris ištirptų sultinyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos