Sūrio tyrės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Sūrio tyrės sriuba

Įprasta, kad pirmasis patiekalas ant stalo yra sriuba. Yra daug įvairių receptų, tarp kurių išsiskiria tyrės sriubos. Kreminę sūrio sriubą galima greitai ir lengvai paruošti. Dėl labai švelnaus ir malonaus grietinėlės sūrio skonio pietūs bus įsimintini! Tyrės sriuba pirmą kartą buvo išrasta Prancūzijoje. Pagrindinė tokio patiekalo paslaptis - ingredientus susmulkinti virimo pabaigoje. O įpylus grietinėlės sriuba taps pieniškesnė ir švelnesnė.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
162 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 1
Žalias bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite morkas.

Žingsnis 3

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.

Žingsnis 4

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 5

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 5
Paimkite puodą ir įdėkite į jį sviesto.

Žingsnis 6

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 6
Į puodą sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas.

Žingsnis 7

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 7
Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 8

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 8
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves.

Žingsnis 9

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 9
Užpilkite daržoves verdančiu vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 10

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 10
Uždenkite keptuvę dangčiu. Į keptuvę įpilkite vištienos sultinio.

Žingsnis 11

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 11
Sudėkite grietinėlės sūrį ir tarkuotą sūrį. Tada įpilkite grietinėlės ir prieskonių pagal skonį.

Žingsnis 12

Sūrio tyrės sriuba Žingsnis 12
Sriubos ingredientus susmulkinkite trintuvu ir virkite dar 5-10 minučių. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos