Publikavimo data: 2024-03-29
Sūrio tyrės sriuba
Įprasta, kad pirmasis patiekalas ant stalo yra sriuba. Yra daug įvairių receptų, tarp kurių išsiskiria tyrės sriubos. Kreminę sūrio sriubą galima greitai ir lengvai paruošti. Dėl labai švelnaus ir malonaus grietinėlės sūrio skonio pietūs bus įsimintini! Tyrės sriuba pirmą kartą buvo išrasta Prancūzijoje. Pagrindinė tokio patiekalo paslaptis - ingredientus susmulkinti virimo pabaigoje. O įpylus grietinėlės sriuba taps pieniškesnė ir švelnesnė.
Žingsnis 1
Žalias bulves supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite morkas.
Žingsnis 3
Supjaustykite svogūnus griežinėliais.
Žingsnis 4
Sūrį sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 5
Paimkite puodą ir įdėkite į jį sviesto.
Žingsnis 6
Į puodą sudėkite smulkintus svogūnus ir morkas.
Žingsnis 7
Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 8
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves.
Žingsnis 9
Užpilkite daržoves verdančiu vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies.
Žingsnis 10
Uždenkite keptuvę dangčiu. Į keptuvę įpilkite vištienos sultinio.
Žingsnis 11
Sudėkite grietinėlės sūrį ir tarkuotą sūrį. Tada įpilkite grietinėlės ir prieskonių pagal skonį.
Žingsnis 12
Sriubos ingredientus susmulkinkite trintuvu ir virkite dar 5-10 minučių. Paruošta!
Kategorijos