Publikavimo data: 2024-10-14
Sveika šavarma su lašiša ir krevetėmis
Šavarma su lašiša ir krevetėmis visus nustebins nauju šavarmos skoniu. Nuo įprastos šavarmos ji skiriasi neįprastu skoniu ir dideliu fosforo kiekiu. Neįprasta šavarma verta visų dėmesio.
Žingsnis 1
Nulupkite lašišos filė nuo kaulų ir supjaustykite nedideliais kubeliais (maždaug 1 cm x 1 cm). Nulupkite karališkąsias krevetes nuo kiautų ir vidurių. Keptuvėje ant vidutinės ugnies kepkite griežinėliais supjaustytą lašišą ir karališkąsias krevetes, kol iškeps.
Žingsnis 2
Pašalinkite agurkų kraštus ir supjaustykite juos apskritimais. Pomidorus ir svogūnus taip pat supjaustykite apskritimais. Nepjaustykite storais griežinėliais, kad šašarma gerai susisuktų. Nusausinkite ir suplėšykite salotų lapus atsitiktiniais gabalėliais ir viską sudėkite į lėkštę.
Žingsnis 3
Paimkite pitos duonos lakštą ir aptepkite jį majonezu. Atskirkite 3 cm nuo krašto ir sudėkite salotų lapus, keptą lašišą ir karališkąsias krevetes, ant viršaus sudėkite visas smulkintas daržoves ir pagal skonį pasūdykite. Šavarmą suvyniokite į voką. Kepkite šavarmą keptuvėje ant vidutinės ugnies po porą minučių iš abiejų pusių ir patiekite.
Kategorijos