Publikavimo data: 2024-06-09
Švelni sūrio sriuba su šonine
Sūrio sriubos receptai garsėja subtiliu ir sodriu skoniu. Yra daugybė sūrio sriubos gaminimo variantų, t. y. į sriubą galima dėti grybų, mėsos, kai kurių dešrelių, tačiau šiame recepte aptarsime vieną populiariausių derinių - su šonine. O pagrindinė šio recepto paslaptis slypi tame, kad prieš siunčiant šoninę į puodą, ji pirmiausia lengvai apkepinama aliejuje, o tai padeda atsiskleisti jos rūkytam skoniui ir suteikia malonų aromatą.
Žingsnis 1
Ryžius supilkite į verdantį vandenį ir virkite apie 10 minučių. Turėtumėte vadovautis pasirinktų ryžių savybėmis. Tada sudėkite stambiai tarkuotą sūrį ir morkas, o maždaug po 10 minučių - pjaustytas bulves.
Žingsnis 2
Likus maždaug 5-7 minutėms iki kepimo pagardinkite druska ir pipirais. Įdėkite smulkiai supjaustytų krapų ir palikite pastovėti apie 15-20 minučių.
Žingsnis 3
Kol sriuba verda, supjaustykite šoninę plonais griežinėliais ir kepkite keptuvėje, kol taps auksinės spalvos. Šoninę suberkite į sriubą.
Kategorijos