Publikavimo data: 2024-04-28
Švelnus kremas Velykos
Velykų kuličas toli gražu nėra vienintelis tradicinis patiekalas, patiekiamas per šią šviesią šventę. Velykų varškė yra vienas iš populiariausių šventės desertų variantų. Varškės Velykos nuo varškės Velykų skiriasi tuo, kad gaminant varškės Velykas varškės mišinys kaitinamas puode. Pagal mūsų receptą paruoškite subtilias varškės Velykas su džiovintais vaisiais ir riešutais.
Žingsnis 1
Į indą su varške sudėkite trynius, grietinę, cukrų, žievelę ir mažais kubeliais supjaustytą sviestą.
Žingsnis 2
Plakite maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Supilkite mišinį į puodą ir nuolat maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies. Užvirkite iki pirmųjų užvirimo požymių ir iš karto nukelkite nuo ugnies.
Žingsnis 4
Nukėlę nuo ugnies, iš karto įdėkite mišinį į dubenį su šaltu vandeniu. Nuolat maišydami leiskite jam visiškai atvėsti.
Žingsnis 5
Į mišinį įmaišykite paruoštus įdarus.
Žingsnis 6
Mišinį sudėkite į formą, uždengtą sūrmaišiu. Tada užlenkite sūrmaišio kraštus į vidurį.
Žingsnis 7
Masę 2160-2880 minučių palaikykite šaldytuve.
Žingsnis 8
Atsargiai išimkite pasvalą iš formos.
Kategorijos