Švelnus žiedinių kopūstų ir cukinijų troškinys su sūriu baltu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Švelnus žiedinių kopūstų ir cukinijų troškinys su sūriu baltu padažu

Orkaitėje kepti žiediniai kopūstai ir cukinijos su baltu sūrio padažu - paprastas ir sveikas patiekalas kiekvienai šviežių daržovių sezono dienai. Puikiai tinka kaip garnyras prie žuvies, paukštienos, o kaip atskiras patiekalas taip pat labai patinka. Patiekiamas karštas ir šiltas. Tinka tiems, kurie laikosi dietos ir tinkamos mitybos.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
77 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus žiedinių kopūstų ir cukinijų troškinys su sūriu baltu padažu Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite virtus žiedinius kopūstus, cukinijas, paprikas ir pomidorus. Pasūdykite, pagal skonį įberkite prieskonių, viską išmaišykite ir sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą.

Žingsnis 2

Švelnus žiedinių kopūstų ir cukinijų troškinys su sūriu baltu padažu Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir dar kartą išplakite iki vientisos masės. Kiaušinius ir pieną sumaišykite dubenyje. Pieno ir kiaušinių mišinį supilkite ant daržovių.

Žingsnis 3

Švelnus žiedinių kopūstų ir cukinijų troškinys su sūriu baltu padažu Žingsnis 3
Daržoves kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 30 minučių. Išimkite patiekalą iš orkaitės ir apibarstykite iškepusias daržoves sūriu ir krapais. Kepkite dar 10 minučių, kad sūris išsilydytų ir susidarytų auksinė plutelė. Išimkite apkepą ir mėgaukitės gardžia vakariene!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos