Šviežių kopūstų sriuba su vištienos sultiniu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Šviežių kopūstų sriuba su vištienos sultiniu

Šči iš šviežių kopūstų yra mažiau paplitęs šči gaminimo variantas nei šči iš raugintų kopūstų arba raugintų kopūstų. Tačiau ši sriubos rūšis plačiai žinoma ir slavų virtuvėse.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
38 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Šviežių kopūstų sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 1
Išvirkite sultinį, perkoškite. Atskirkite mėsą ir sudėkite ją į sultinį.

Žingsnis 2

Šviežių kopūstų sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus ir sudėkite juos į verdantį sultinį. Virkite 15-20 minučių. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Šviežių kopūstų sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir pakepinkite augaliniame aliejuje.

Žingsnis 4

Šviežių kopūstų sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 4
Bulves supjaustykite šiaudeliais.

Žingsnis 5

Šviežių kopūstų sriuba su vištienos sultiniu Žingsnis 5
Sudėkite bulves ir pervirtas bulves į puodą. Virkite, kol bulvės išvirs. Įdėkite lauro lapą ir kvapiuosius pipirus. Uždenkite dangčiu ir palikite 20 minučių pastovėti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos