Publikavimo data: 2025-08-17
Šviežių kopūstų sriuba su vištienos sultiniu
Šči iš šviežių kopūstų yra mažiau paplitęs šči gaminimo variantas nei šči iš raugintų kopūstų arba raugintų kopūstų. Tačiau ši sriubos rūšis plačiai žinoma ir slavų virtuvėse.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį, perkoškite. Atskirkite mėsą ir sudėkite ją į sultinį.
Žingsnis 2
Supjaustykite kopūstus ir sudėkite juos į verdantį sultinį. Virkite 15-20 minučių. Pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite kubeliais, morkas sutarkuokite ir pakepinkite augaliniame aliejuje.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite šiaudeliais.
Žingsnis 5
Sudėkite bulves ir pervirtas bulves į puodą. Virkite, kol bulvės išvirs. Įdėkite lauro lapą ir kvapiuosius pipirus. Uždenkite dangčiu ir palikite 20 minučių pastovėti.
Kategorijos