Svogūnų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Svogūnų sriuba

Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
63 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Svogūnų sriuba Žingsnis 1
Įkaitinkite storadugnę keptuvę su sviestu ir troškinkite svogūnus 4 valandas, kol jie karamelizuosis, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Svogūnų sriuba Žingsnis 2
Į svogūnus supilkite pašildytą sultinį ir vyną. Užvirinkite, pagal skonį pasūdykite. Virkite dar 30 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Svogūnų sriuba Žingsnis 3
Sriubą išpilstykite į serviravimo lėkštes, puodus arba vieną didelę karščiui atsparią formą. Tada ant viršaus uždėkite bagetės griežinėlių ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje 5-7 minutes 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, daržovių sriubos, sriubos, paprastos, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, pomidorų sezonas, saldžiųjų pipirų sezonas, be įprastų alergenų, receptų knyga, pomidorų sriubos, pomidorų pastos sriubos

Kategorijos