Svogūnų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Svogūnų sriuba

Gaminimo laikas
280 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
63 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Svogūnų sriuba Žingsnis 1
Įkaitinkite storadugnę keptuvę su sviestu ir troškinkite svogūnus 4 valandas, kol jie karamelizuosis, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 2

Svogūnų sriuba Žingsnis 2
Į svogūnus supilkite pašildytą sultinį ir vyną. Užvirinkite, pagal skonį pasūdykite. Virkite dar 30 minučių ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Svogūnų sriuba Žingsnis 3
Sriubą išpilstykite į serviravimo lėkštes, puodus arba vieną didelę karščiui atsparią formą. Tada ant viršaus uždėkite bagetės griežinėlių ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje 5-7 minutes 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos