Publikavimo data: 2024-04-17
Svogūnų troškinys
Pokhlebka yra senas rusiškas patiekalas, kuris buvo patiekiamas pirmiausia. Anksčiau tai buvo daržovių sultiniai, tačiau šiandien yra daugybė įvairių troškinių ne tik iš daržovių. Šis receptas siūlo troškinį pagal senuosius kanonus - tik iš daržovių. Svogūnų troškinys yra vienas iš labiausiai biudžetinių. Jam reikės dviejų rūšių svogūnų ir salierų. Tokį karštą patiekalą galima valgyti per gavėnią.
Žingsnis 1
Išvirkite sriubą. Smulkiai supjaustykite salierus ir petražoles. Tada supjaustykite svogūnus ir porus ir įtrinkite juos druska. Kai vanduo užvirs, sudėkite į jį daržoves ir žoleles. Maždaug po 10 minučių pamatysite, kad sriuba įgavo žalią spalvą, tada į ją įberkite druskos ir pipirų. Virkite dar 3 minutes.
Kategorijos