Publikavimo data: 2024-06-15
Taco.ru sriuba.
Šią japonišką sriubą išbandžiau restorane, ji neįprasta, vidutiniškai aštri ir labai skani. Namuose ją gaminu atsižvelgdamas į mūsų rusišką mentalitetą. Rezultatas - restorano lygio patiekalas, tačiau ekonomiškas ir nereikalaujantis daug laiko.
Žingsnis 1
Nedideliame saulėgrąžų aliejaus kiekyje ant stiprios ugnies nuolat maišydami kepkite maltą mėsą, kol ji taps nebe raudona. Į keptuvėje ar keptuvėje esančią maltą mėsą suberkite pipirus, žiupsnelį druskos ir prieskonius ir maišydami kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, išmaišykite ir maišydami kepkite porą minučių. Tada į maltą mėsą sudėkite daržovių mišinį ir pomidorų padažą iš skardinės. Išmaišykite ir palikite 5 minutes troškintis ant silpnos ugnies. Per tą laiką maltinukai bus įmirkę, o skysčio perteklius išnyks.
Žingsnis 3
Ištirpinkite pomidorų pastą nedideliame kiekyje šilto vandens puode. Įpilkite 1 litrą vandens ir įberkite žiupsnelį druskos. Užvirinkite.
Žingsnis 4
Į puodą sudėkite maltą mėsą ir daržoves. Jei mėgstate tirštą sriubą, supilkite visą paruoštą mišinį. Taip pat galite kepimo mišinį padalyti per pusę, pusę įpilti į sriubą, o likusią dalį palikti kitam kartui ir laikyti šaldytuve. Virkite sriubą ant vidutinės ugnies 10 minučių.
Kategorijos