Taco.ru sriuba. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Taco.ru sriuba.

Šią japonišką sriubą išbandžiau restorane, ji neįprasta, vidutiniškai aštri ir labai skani. Namuose ją gaminu atsižvelgdamas į mūsų rusišką mentalitetą. Rezultatas - restorano lygio patiekalas, tačiau ekonomiškas ir nereikalaujantis daug laiko.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Taco.ru sriuba. Žingsnis 1
Nedideliame saulėgrąžų aliejaus kiekyje ant stiprios ugnies nuolat maišydami kepkite maltą mėsą, kol ji taps nebe raudona. Į keptuvėje ar keptuvėje esančią maltą mėsą suberkite pipirus, žiupsnelį druskos ir prieskonius ir maišydami kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Taco.ru sriuba. Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, išmaišykite ir maišydami kepkite porą minučių. Tada į maltą mėsą sudėkite daržovių mišinį ir pomidorų padažą iš skardinės. Išmaišykite ir palikite 5 minutes troškintis ant silpnos ugnies. Per tą laiką maltinukai bus įmirkę, o skysčio perteklius išnyks.

Žingsnis 3

Taco.ru sriuba. Žingsnis 3
Ištirpinkite pomidorų pastą nedideliame kiekyje šilto vandens puode. Įpilkite 1 litrą vandens ir įberkite žiupsnelį druskos. Užvirinkite.

Žingsnis 4

Taco.ru sriuba. Žingsnis 4
Į puodą sudėkite maltą mėsą ir daržoves. Jei mėgstate tirštą sriubą, supilkite visą paruoštą mišinį. Taip pat galite kepimo mišinį padalyti per pusę, pusę įpilti į sriubą, o likusią dalį palikti kitam kartui ir laikyti šaldytuve. Virkite sriubą ant vidutinės ugnies 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos