Publikavimo data: 2024-09-22
Tartaletės su grybais ir vištienos filė
Tartaletės su grybais ir vištienos filė - labai skanus ir sotus užkandis. Toks užkandis ruošiamas gana paprastai ir iš turimų paprastų ingredientų. O paruošti krepšeliai su įdaru atrodo apetitiškai ir labai dailiai. Švelnus pyragėlių įdaras puikiai dera su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis. Įdarą su filė ir grybais pagal skonį galima papildyti česnaku, sūriu, grietinėle. Tokie tartaletės puikiai tinka bet kokiam šventiniam stalui ar biuro bufetui.
Žingsnis 1
Susmulkinkite pagrindinius ingredientus: filė supjaustykite mažais kubeliais, svogūną ir grybus smulkiai sukapokite. Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, apkepkite mėsos gabaliukus, tada sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės. Į keptuvę sudėkite grybus ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol iškeps.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite virtus kiaušinius. Į gilų indą sudėkite virtus grybus su mėsa ir svogūnais, įmuškite kiaušinius, įpilkite majonezo, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai išmaišykite. Paruoštu įdaru pripildykite tartaletes.
Kategorijos