Publikavimo data: 2024-04-02
Tartaletės su menkės kepenėlėmis ir lydytu sūriu
Tartaletės su menkės kepenėlėmis ir lydytu sūriu, papuoštos šviežiais agurkais - paprastas būdas paįvairinti šventinio stalo ar švediško stalo užkandžius. Paruoštas patiekalas atrodo nepakartojamas: lydytas sūris puikiai dera su sodraus skonio menkės kepenėlėmis. Tartaletų skoniui įtakos turi ir ingredientų šviežumas bei kokybė. Rinkdamiesi menkių kepenėlių konservus atkreipkite dėmesį į asortimento ženklą 010 ant dangtelio. Jis reiškia, kad produktas yra natūralus.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Menkių kepenėles sudėkite į gilų dubenį ir susmulkinkite. Lydytą sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į menkę. Druska ir pipirai. Įpilkite majonezo ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragėlius. Kiekvieną tartaletę tolygiai pripildykite paruoštu įdaru.
Kategorijos