Publikavimo data: 2024-06-15
Tartaletės su menkės kepenėlėmis, lydytu sūriu ir alyvuogėmis
Tartaletės su įvairiais įdarais yra mėgstamiausi šalti užkandžiai. Jų yra beveik visose pasaulio virtuvėse. Šių mažų krepšelių iš smėlio tešlos populiarumo paslaptis ta, kad juos galima pripildyti iš esmės bet kokiu įdaru. Ir patiekalas iškart tampa šventinis. Siūlome jums pyragėlių su švelniu, skaniu ir sveiku menkės kepenėlių įdaru receptą. Jums nereikės sunkiai dirbti virtuvėje, kad sukurtumėte kulinarinį šedevrą.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite menkės kepenėles, lydytą sūrį ir sviestą; gerai išmaišykite iki vientisos masės. Perpjaukite citriną pusiau, išspauskite iš pusės citrinos sultis ir įmaišykite į mišinį.
Žingsnis 2
Nuplaukite ir supjaustykite paruoštas paprikas, alyvuoges perpjaukite per pusę. Tartaletes pripildykite paruoštu įdaru, ant viršaus uždėkite alyvuogių ir paprikų.
Kategorijos